Kinderboekenweek

Worden wat je wil
 

Boek je schrijversbezoek voor de Kinderboekenweek 2021

Van 6 oktober tot en met 17 oktober 2021 is het weer Kinderboekenweek! Van astronaut tot dokter en van zangeres tot YouTuber; deze keer staat de Kinderboekenweek in het teken van dromen over later. Worden wat je wil is het thema. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen te fantaseren. En wie kan daar nou beter over vertellen dan de auteur zelf?

Bette Westera schrijft het geschenk en Mark Janssen maakt het Prentenboek. Beiden zijn via De Schrijverscentrale te boeken voor bezoeken tijdens de Kinderboekenweek. Wees er snel bij want hun tournees lopen snel vol! Boek Bette of Mark via de website of neem contact op met jeugd@deschrijverscentrale.nl.

Naast de geschenkschrijvers staan er nog vele andere auteurs en illustrators te popelen om met dit thema op pad te gaan. Lijkt het u wel wat om aandacht te besteden aan het thema van de Kinderboekenweek? Filter in het zoekscherm op campagne ‘Kinderboekenweek’ en het thema ‘Beroepen’. U ziet dan alle schrijvers die een programma bij dit thema aanbieden. De programma’s staan als pdf op de auteurspagina van de betreffende schrijver. Op het auteurspagina kunt u ook zien of de auteur beschikbaar is voor online bezoeken.

 

 

vraag direct aan

of bel ons voor een advies