toon meer

Fictieschrijver - Non-fictieschrijver

Genre
Essays - Kort verhaal - Roman - Spanning - Young adult

Thema's
Identiteit - Liefde - Psychologie - Vriendschap

Activiteiten
deelname gesprek/discussie - Groepsbezoek (Jeugd) - Interview (als geïnterviewde) - Jurylidmaatschap - Lezing - Presentatie - Schrijfopdracht - Signeersessie - Voordracht - Workshop/masterclass

Leeftijdsgroepen
Klas 4-6 Voortgezet Onderwijs - Senioren - Volwassenen

Else Boer (1991) werkt als docent Nederlands en schrijft in de tussenuren (en daarbuiten). Haar debuutroman Ik wacht hier verscheen in januari 2021 bij Uitgeverij Prometheus. Haar tweede boek, De huurster en het poppenhuis, verscheen in april 2023. Ze werkt op dit moment aan haar derde boek, een historische roman. 

Ook schrijft Else essays en verhalen. Ze schrijft regelmatig essays voor De Standaard. Korte verhalen verschenen in De Revisor en De Optimist en ze stond in de finale van schrijfwedstrijd Write Now!. Een verhaal van haar verscheen in 2019 in de verhalenbundel Rebel, rebel bij Uitgeverij Prometheus. Ze was lid van de redactie van Hard//hoofd, waarvoor ze verschillende stukken schreef. Naast haar lessen als docent Nederlands geeft ze aan middelbare scholieren een masterclass 'Creatief Schrijven'. 

 

Media

foto's