Schrijvers over Thema's

Ons nieuwe programma Schrijvers over Thema’s verbindt organisaties met bekroonde auteurs, dynamische sprekers en veelzijdige denkers om evenementen of bijeenkomsten in een organisatie te verdiepen en te verrijken. Maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat we ons steeds vaker bezighouden met grote thema’s die vragen om inhoudelijke discussie, reflectie en afstemming. Met Schrijvers over Thema's willen we auteurs een grotere stem geven in het maatschappelijk debat.

Een schrijver als spreker voor uw bijeenkomst
Bent u op zoek naar een inspirerende spreker voor uw bijeenkomst? Iemand die een andere kijk heeft op een actueel thema? Een schrijver kan een ander, origineel licht laten schijnen op actuele onderwerpen en maatschappelijke thema's die leven in de samenleving of in uw organisatie. Met hun vermogen om zich goed in onderwerpen te verdiepen, kunnen schrijvers de dialoog aangaan, gelaagdheid en nuance aanbrengen en bruggen slaan. 

De bijdrage van onze schrijvers aan een bijeenkomst kan op allerlei manieren worden vormgegeven. Van een lezing of interview tot deelname aan een debat of als tafelgast; er zijn veel mogelijkheden. De Schrijverscentrale vindt samen met u de juiste schrijver voor uw evenement of publiek. Meer informatie vindt u in onze brochure. Voor boekingen en meer informatie kijk hier

Thema Ongelijkheid
Het eerste thema waar de schrijvers voor op pad gaan is Ongelijkheid.Een overkoepelend en actueel thema dat veel mensen raakt. De negen auteurs die als ambassadeurs van Schrijvers over Thema’s uitgenodigd kunnen worden om te spreken over ongelijkheid zijn: Haroon AliKarin AmatmoekrimAbdelkader BenaliAlex BoogersLale GülValentijn HoogenkampSuzanna Jansen, Nelleke Noordervliet en Maartje Wortel.  

Kijk voor meer informatie op de speciale themapagina van Schrijvers over Thema's.