Organisaties - Auteurs - Scholen - Kennis en Inspiratie 15-02-2021 | Door Redactie

Tips voor een succesvol online schrijversbezoek

Tips voor een succesvol online schrijversbezoek

Hoe maakt u van een online schrijversbezoek een succes? Doe uw voordeel met onze praktische tips en handleidingen.

Een schrijver ontmoeten in coronatijd?

Is je boekhandel, bibliotheek, school, festival en theater wegens corona gesloten of mag je slechts beperkt publiek ontvangen? Kijk hier voor een handig overzicht van mogelijkheden waarop schrijvers en lezers elkaar coronaproof kunnen ontmoeten. Zonder of met (beperkt) publiek, online en op locatie!

 

Handleidingen voor een online schrijversactiviteit

Een digitaal bezoek verloopt anders dan een bezoek op locatie. In deze handleidingen staan allerlei handige handvatten om een online schrijversactiviteit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook vindt u hier handleidingen met instructies voor verschillende bekende online vergadertools.

Meer inspiratie?

Wil je meer inspiratie en tips voor het organiseren van online of hybride schrijversactiviteiten? Op de website van Schrijver op je scherm staat meer informatie over de online mogelijkheden. Op deze pagina vindt u handige links met digitaal boekenaanbod en lestips bij schrijversbezoeken.

Een schrijver boeken

Ben je enthousiast en wil je een (online) schrijversactiviteit organiseren? Met onze nieuwe steunmaatregel worden schrijversoptredens van 1 maart tot 1 juli 2021 vergoed tot een bedrag van € 500,-. Dus aarzel niet en boek nu je schrijver via onze website! Vermeld bij een online-aanvraag s.v.p. dat u op de hoogte bent van de voorwaarden. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Op de foto: Judith Koelemeijer, Maren Stoffels en Roland Colastica geven een online schrijversbezoek.