Kennis en Inspiratie - Organisaties - Scholen 29-09-2020 | Door Redactie

Schrijver op je scherm

Schrijver op je scherm

Schrijver op je scherm doet verhalen online reizen. Schrijvers die vanwege coronamaatregelen niet op scholen, bibliotheken, culturele en maatschappelijke organisaties op bezoek kunnen komen, presenteren zich via het scherm. Hier kunt u een schrijver boeken of een eerder gemaakte afspraak voor een lezing of workshop omboeken naar een digitaal interactief bezoek of een persoonlijke schrijversvideo? Ook kunt u kiezen uit een ruim aanbod voorleesvideo’s door literaire schrijvers. Dankzij stimuleringsbijdragen van het Letterenfonds geldt een korting op al het onlineaanbod.

In deze video nodigt Anne Zeegers (directeur De Schrijverscentrale) u uit om meer te weten te komen over alle fantastische mogelijkheden van Schrijver op je scherm. Ook komen er ervaringen en voorbeelden uit de praktijk langs.

Kijk op www.schrijveropjescherm.nl voor meer informatie over ons digitale aanbod. Lees hier meer over de ervaringen van auteurs en leerkrachten over online bezoeken.

 

Tot mijn grote verbazing waren deze twee zoom-sessies met de bibliotheek nog veel persoonlijker. Juist omdat ik vanuit mijn werkkamer tot ze sprak.

- Kinderboekenambassadeur Manon Sikkel