Scholen - Organisaties 27-11-2019 | Door Redactie

Spoken word in actie

Spoken word in actie

Heeft u er wel eens aan gedacht dat u ook spoken word-artiesten kunt uitnodigen? Ter kennismaking kunt u bij De Schrijverscentrale spoken word-artiesten boeken met een speciale korting, mede mogelijk gemaakt door het Letterenfonds. Benieuwd naar een bezoek van een spoken word-artiest? Bekijk dan snel ons filmpje!

Benieuwd hoe een schoolbezoek van een spoken word-artiest eruit ziet? De Schrijverscentrale was te gast bij het Markland College in Oudenbosch en filmde tijdens een bijzondere dag vol met spoken word-bezoeken. Bekijk hieronder of hier het filmpje voor een mooie indruk!
 

 

 

Spoken word-artiesten kunnen geboekt worden voor optredens, interview en workshops. Voor poëziefestivals en andere podia zijn deze performers een dynamische aanvulling op de traditionele line-up, waarmee een nieuw en jong publiek kan worden bereikt. Maar ook in de klas slaat spoken word aan. Op middelbare scholen staan spoken word-artiesten bekend als vaardige workshopdocenten. Ze kunnen doorgaans alle niveaus aan.

Enthousiast en wilt u meer weten? Hier vindt u meer informatie over onze spoken word-actie. Of bekijk onze flyer. Lees hier ons interview met een docent Nederlands over haar ervaringen met een spoken word-workshop.

Credits filmpje: Luuk Heezen Producties