Organisaties 12-10-2017 | Door Lonneke Bär

Een dichter in de winkel of bibliotheek: Boek een Dichter-kortingsactie

Een dichter in de winkel of bibliotheek: Boek een Dichter-kortingsactie
Poëzie en theater: het thema voor de Poëzieweek 2018. De publicerende dichter brengt poëzie op papier tot leven op het toneel en voor de slam poet is het podium de natuurlijke habitat. Klank en ritme nemen de luisteraar mee, opeens snáp je het gevoel van het gedicht. Haal daarom eens een dichter naar uw winkel of bibliotheek. Dat kan nu met een mooie korting!

Boek een Dichter-actie 

Boek nu een of meer dichters voor het speciale Poëzieweektarief van het Nederlands Letterenfonds en De Schrijverscentrale. U krijgt dan een korting van € 50 tot € 150 op een dichtersbezoek, afhankelijk van de dichter van uw keuze. De korting geldt voor alle optredens en workshops die plaatsvinden van 1 januari t/m 31 januari. Voor het gereduceerde tarief geldt: op = op, dus boek snel!

\"\"
 

Welke dichters? 

Van debutanten tot gevestigde namen, van ingetogen dichters tot rasperformers. Bij De Schrijverscentrale zijn alle Nederlandse en deels ook Vlaamse dichters aangesloten. Denk bijvoorbeeld eens aan Ruben van Gogh, Quirien van Haelen, Piet Gerbrandy, Ingmar Heytze, Peter Holvoet-Hanssen, Nyk de Vries, Marieke Lucas Rijneveld, Alexis de Roode, Vrouwkje Tuinman, Maud Vanhauwaert, Bernard Wesseling, Jean Pierre Rawie, Ellen Deckwitz, Tjitske Jansen, Maarten van der Graaff, Hagar Peeters, Kasper Peters, Kira Wuck, Mark Boog, Erik Jan Harmens en Mustafa Stitou.

Wilt u graag een persoonlijk advies? Bel of mail ons, dan kijken we samen welke dichter het best bij uw publiek past. 

Foto: Ender Özcati. Op de foto: Tjitske Jansen