Organisaties 18-07-2017 | Door De Schrijverscentrale

Uniek aanbod voor leesclubs

Uniek aanbod voor leesclubs
Vertalers zijn misschien wel de aandachtigste lezers van een roman – elk woord is door hun handen gegaan. En wat ligt er dan meer voor de hand om als leesclub met de vertaler van de gelezen roman in gesprek te gaan?

De Schrijverscentrale en Het Nederlands Letterenfonds doen leesclubs daarom een uniek aanbod: voor het sterk gereduceerde tarief van €100 plus reiskosten kunnen zij een van de voor de Europese Literatuurprijs 2017 genomineerde vertalers uitnodigen.

Europese Literatuurprijs

De Europese Literatuurprijs bekroont de beste Europese roman van een nog levende auteur die in het afgelopen jaar in Nederlandse vertaling is verschenen en wordt in 2017 voor de zevende keer uitgereikt. Op de longlist van de Europese Literatuurprijs 2017 staan 20 romans uit elf verschillende talen:

Uniek aanbod voor leesclubs

Bent u lid van een leesclub?
 En is uw leesclub geïnteresseerd in een van deze vertaalde romans?
Neem dan contact met ons op en vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer, de grootte van de leesclub en uw voorkeur(en) voor roman/vertaler.

Het sterk gereduceerde tarief van €100 euro plus reiskosten geldt voor leesclubbijeenkomsten die in 2017 plaatsvinden en zolang het budget strekt. Ook dient de leesclub uit minimaal 8 personen te bestaan.