Organisaties - Auteurs - Scholen - Kennis en Inspiratie 10-11-2020 | Door Redactie

Boek nu een dichter met een aantrekkelijke korting

Boek nu een dichter met een aantrekkelijke korting

Zoekt u een dichter of spoken word-artiest die uw publiek, leden, leerlingen, studenten of klanten kan verwonderen, ontroeren of verrassen met poëzie?

Met de actie ‘Boek een dichter’ van De Schrijverscentrale en het Nederlands Letterenfonds kunnen scholen  (basis-, voortgezet en hoger onderwijs), bibliotheken, boekhandels, theaters en festivals één of meer dichters tegen een aantrekkelijk, gereduceerd tarief boeken voor een lezing of workshop in de periode van 1 januari t/m 3 februari 2021, in aanloop naar en tijdens de Poëzieweek. Met een extra korting voor online dichtersbezoeken! Keuze uit meer dan 100 dichters en spoken word-artiesten. In dit filmpje stellen we er een paar voor.

Wilt u een dichter uitnodigen maar weet u nog niet precies met welke coronamaatregelen u rekening moet houden? Wij nemen graag de tijd om verschillende scenario’s met u door te nemen, zoals de mogelijkheid voor een online of hybride bezoek via ons programma Schrijver op je scherm. We denken kortom graag met u mee, ook bij het kiezen van een woordkunstenaar die past bij uw publiek!

Kijk op onze Boek een dichter-pagina voor meer informatie en dichtertips.