Spreekkunstacademie

 

Schrijvers zijn verhalenvertellers, daarom worden ze vaak uitgenodigd om te komen spreken. De Spreekkunstacademie helpt schrijvers te groeien als spreker en leesbevorderaar. Of je nu veel ervaring hebt of nog nooit voor een groep hebt gestaan, ons op de praktijk aansluitende aanbod ondersteunt en inspireert je. Het programma biedt voor elk wat wils: voor literaire makers voor jeugd en volwassenen, voor schrijversbezoeken op scholen, lezingen in bibliotheken of voor de overheid. 

Tweemaal per jaar is er een programma met trainingen en inspiratiesessies. Voor het voorjaar van 2023 staan er twee trainingen op stapel. Beide trainingen staan op zichzelf en zijn dus apart te volgen. 

Doe je mee aan beide trainingen? Dan ontvang je 10% korting!

Tip: Heeft het Nederlands Letterenfonds jou het afgelopen jaar een projectsubsidie toegekend? Dan kom je misschien in aanmerking voor een ontwikkelbeurs voor deze trainingen. Hier vind je meer informatie.

Ik ben enorm geïnspireerd! Ik heb het gevoel dat ik nu een toolkit heb waar ik uit kan putten en dat heeft me enorm veel vertrouwen gegeven. Duizendmaal dank!

Aanbod Voorjaar 2023

Hieronder vindt je het aanbod voor het voorjaar van 2023. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Jennifer Hofstede.

Weet je nu al dat je je wilt aanmelden? Klik dan hier!

 

Meld je aan!

Je kunt je nog aanmelden voor de training van 14 juni. Vul hiervoor het online inschrijfformulier in. In verband met een beperkt aantal deelnemers per workshop raden we je aan snel te reageren. Na aanmelding ontvang je binnen twee weken een bevestiging van deelname en uiterlijk 1 week van tevoren ontvang je meer informatie over de workshop.