Kinderboekenweek

 

Helaas kunnen er geen nieuwe aanvragen meer worden gedaan voor de Kinderboekenweek 2022

...

Van 5 oktober tot en met 16 oktober 2022 is het weer Kinderboekenweek! Het thema is Gi-ga-groen. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om te fantaseren over bijzondere dieren, eeuwenoude bomen of woeste buitenavonturen. En wie kan daar nou beter over vertellen dan de auteur zelf? 

Wilt u een schrijver uitnodigen in de Kinderboekenweek? Filter in het zoekscherm op campagne ‘Kinderboekenweek’ + thema ‘Natuur'. U ziet dan alle schrijvers en illustratoren die een programma bij dit thema aanbieden. De programma’s staan als pdf op de auteurspagina van de betreffende schrijver. Hier kunt u ook zien of de auteur beschikbaar is voor online bezoeken.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste schrijver? Bel of mail ons, we geven u graag persoonlijk advies. Wilt u de kosten weten van een bezoek aan meerdere groepen op school? Gebruik daarvoor onze Rekentool. Vraag hier een schrijver aan.

Andy Griffiths en Terry Denton, auteur en illustrator van de populaire reeks 'De waanzinnige boomhut', maken het Kinderboekenweekgeschenk voor de 68ste Kinderboekenweek. Illustrator Marije Tolman maakt het Prentenboek van de Kinderboekenweek.