Moze Naél

Afbeelding van de auteur
toon meer

Spoken word-artist

Genre
Spoken Word

Activiteiten
Schrijfopdracht - Voordracht - Workshop/masterclass

Campagnes
Spoken Word 2023

Van dag tot vandaag manoeuvreert Moze Naél langs spoken word, poëzie en muziek.
Woorden die diep door huidlagen snijden, zinnen die emoties doorklieven en melodieën die je meevoeren naar plekken waar je nooit bent geweest.

Moze Naél vind je tussen de regels, voorbij genres.

Zwevend tussen nostalgie en melancholie creëert Moze Naél een plek waar klanken, woorden, zinnen en emoties dieper in je nestelen dan ooit. Hij heeft een stem als iedereen, maar niet zoals ieder ander. Scherpe kartelranden rondom woorden, gevormd door wat hij hoorde, zag en voelde. Zijn stem zacht en rauw. Woorden teder en meedogenloos. Klanken kalmerend en scherp.
Moze Naél neemt je mee in een wereld waar je oog in oog komt te staan met al jouw tegenstrijdigheden.


Moze Naél is meer dan een aaneenschakeling van persoonlijke gegevens, een opsomming van publicaties en prijzen, meer dan een reeks van zijn, kunnen en willen. Door te laveren tussen samen zijn en alleen leerde Moze Naél dat de juiste snaar raken het enige is wat er toe doet

Menukaart PO

Een schrijversbezoek op de basisschool kan zoveel meer zijn dan voorlezen en een vragenronde! In onderstaande Menukaart PO vind je het aanbod van de auteur van je keuze. Klik op de pdf voor een persoonlijke toelichting bij de activiteiten.

Maker & Boek
  • Themabezoek in de klas
  • Speciale (muzikale) voorstelling
Workshops
  • Workshop Schrijven en creativiteit
  • Workshop Poëzie en verbeelding
Jeugdliteratuur voor volwassenen
  • Praktisch aan de slag