Tamara Arts

Geboortedatum 2000-02-09

Geboorteplaats Geldrop

Website https://tamaraarts.nl/
Facebook https://www.facebook.com/tamara.arts.54/
Instagram https://www.instagram.com/tamaraartsnl/

Afbeelding van de auteur
Fotograaf: Eline Spee

Geboortedatum
2000-02-09

Geboorteplaats
Geldrop

Website
https://tamaraarts.nl/
Facebook
https://www.facebook.com/tamara.arts.54/
Instagram
https://www.instagram.com/tamaraartsnl/

toon meer

Fictieschrijver

Genre
Spanning - Young adult

Thema's
LHBTI - Liefde - Misdaad - Vriendschap

Subthema's
horror, geesten, fictie, verraad

Activiteiten
deelname gesprek/discussie - Groepsbezoek (Jeugd) - Interview (als geïnterviewde) - Lezing - online activiteit (livestream) - Overig - Presentatie - Schrijfopdracht - Signeersessie - Voordracht - Workshop/masterclass

Leeftijdsgroepen
Jongvolwassenen - Klas 1-3 Voortgezet Onderwijs - Klas 4-6 Voortgezet Onderwijs

Tamara Arts (2000) is een Nederlandse Young Adult thriller-auteur, geboren in de Brabantse gemeente Geldrop en opgegroeid in Helmond. Uren achter elkaar kon je haar met pen en papier vinden. Eigen gedachten werden kleine verhaaltjes en kleine verhaaltjes werden grote verhalen.

Toen Tamara in 2017 een burn-out kreeg, begon ze met een Instagram pagina toegewijd aan boeken. Ze werd recensent voor meerdere uitgeverijen, bracht haar dagen lezend door en schreef haar allereerste boek (de vampierprinses, uitgegeven door Boekscout) dat inmiddels uit de verkoop is. In 2018 begon ze haar eigen bedrijf in het corrigeren en redigeren van Nederlandstalige teksten.

Omdat Tamara in 2020 weer begon met studeren, moest ze haar bedrijf aan de kant schuiven. Inmiddels werkt ze in het magazijn van een boekhandel. Daarnaast speelt ze volleybal, leest ze veel en probeert ze elke dag de tijd te vinden om te schrijven.

Haar debuut, In het Duister, bij Uitgeverij Hamley Books kwam uit op 18 maart 2021. Die dag kan worden aangeduid als een van de mooiste momenten in haar leven. 

Nu werkt ze hard aan haar nieuwste paranormale thriller/horrorboek voor Young Adults, genaamd Dark and Twisted Souls. Ze kijkt uit naar oktober 2023, wanneer ze haar nieuwste boek in ontvangst mag nemen.

Publicaties

In het Duister
2021, Hamley Books
Griezelverhaal - Spanning - Thriller - Young adult

Media

foto's

externe webpagina's