Naomi Grant

Geboortedatum 17-02-1989

Geboorteplaats Rotterdam

Instagram @skyenaomigrant

Afbeelding van de auteur

Geboortedatum
17-02-1989

Geboorteplaats
Rotterdam

Instagram
@skyenaomigrant

toon meer

Spoken word-artist

Genre
Spoken Word

Activiteiten
Presentatie - Workshop/masterclass - Voordracht

Campagnes
Spoken Word 2023 - Schrijvers over Thema's Herdenkingsjaar Slavernijverleden 2023

Leeftijdsgroepen
Klas 1-3 Voortgezet Onderwijs - Klas 4-6 Voortgezet Onderwijs - Jongvolwassenen - Volwassenen

Naomi Grant is een persoonlijke, motiverende, soms shockerende, docerende en altijd eerlijke schrijvende performer. Ze praat graag over onderwerpen waar men niet graag over praat.

Haar ongeremdheid heeft haar al op plekken gebracht als IFFR Black Rebels, 3FM, de Rotterdamse en Amsterdamse Schouwburg, Mag het licht aan festival, ABN Amro en de Bijenkorf.

Naomi gaat ook graag de uitdaging aan door in opdracht te schrijven voor bijvoorbeeld FunX en Scotch&Soda, live een evenement in spoken word samen te vatten zoals de LHBTQI+-talkshow FRESH of door een persoonlijke tekst te schrijven voor een jarige, zwangere of medewerker van het jaar. Haar teksten zetten aan tot nadenken en dialoog, want Naomi vindt “To heal the world, we first have to heal ourselves” (Michael Jackson)

Naast zelf schrijven en optreden, geeft Naomi ook workshops creatief schrijven voor (voornamelijk) jongeren tussen 12 en 21 jaar. Ze vindt het belangrijk dat jongeren zich al vroeg leren uiten op een creatieve manier. Ze heeft gemerkt dat het de jongeren meer zelfvertrouwen geeft en het daardoor makkelijker wordt om over taboe onderwerpen te praten.